Wat is het salaris van een junior accountmanager?

Vaak ligt het salaris tussen de 25.000 en 35.000 euro bruto per jaar (ex bonus).

Wat is het salaris van een junior accountmanager?
Er zijn veel variabelen die bepalen wat het salaris is van een junior accountmanager. Het hangt af van verschillende factoren, zoals ervaring, werkomgeving en kwalificaties. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat je kunt verwachten van een salaris als junior accountmanager, en wat voor opties er zijn om meer te verdienen.

1. Ervaring

Het salaris dat je als junior accountmanager verdient, zal sterk variëren met ervaring. Als je net begint in je carrière als junior accountmanager, is het belangrijk om te kijken naar je kwalificaties en wat je hebt gedaan om je te onderscheiden van andere kandidaten. Vaak zal je een salaris krijgen dat tussen de 25.000 en 35.000 euro bruto per jaar ligt. Technologie bedrijven zullen vaak meer betalen. 

2. Werkomgeving

Het bedrijf waar je voor werkt, maakt ook een verschil. Als je bij een kleinere organisatie werkt, zal je salaris lager liggen. Als je bij een grote multinational werkt, kan je salaris hoger liggen. Om het beste salaris te krijgen, is het belangrijk om te zoeken naar een werkomgeving die bij je past.

3. Bonussen

Bonussen zijn een manier om meer geld te verdienen als junior accountmanager. Bonussen worden vaak gegeven in commerciële rollen als deze Bonussen kunnen een goede manier zijn om je salaris te verhogen. Gemiddeld ligt een bonus voor een junior accountmanager tussen de 10 en 15% van het jaarsalaris.

Conclusie

Het salaris van een junior accountmanager varieert sterk, afhankelijk van ervaring, werkomgeving en kwalificaties. Bonussen kunnen een goede manier zijn om meer te verdienen. Als je het beste salaris wilt verdienen, is het belangrijk om te zoeken naar een werkomgeving die bij je past.

Recruit gedreven sales kandidaten voor alle ervaringsniveaus

Kandidaten variëren van afgestudeerden tot directeuren. Van SDR’s tot Account Executives. Van Business Development Representatives tot Sales Managers