recruitment masters logo

Help ons een kampioensteam te bouwen

Het zoeken naar een baan is een cruciaal moment, maar het is vaak zo transactiegericht, frustrerend en uitputtend. We zijn op een missie om recruitment weer op de kaart te zetten en te zorgen dat kandidaten hun droombaan kunnen vinden

jobtraining
recruitment masters x ingram micro x recruitment

WE DAGEN JE UIT

Om het beste uit jezelf te halen

We werken er hard aan om geweldige freelance recruiters aan ons te binden. We helpen je naast recruitment skills aan vaardigheden voor het leven.

Freelance werken voor de meest innovatieve bedrijven?

Geen werktijden

Wij geloven dat het niet gaat om het aantal uren wat je per dag maakt. Nee, het gaat om de effectieve uren dat je je focust en resultaat kan boeken.

ZZP

Kies voor een contract wat het beste bij je past

Werken waar je maar wil

Werk waar je maar wil. Bij ons zijn er geen richtlijnen

Flexibel werken

Werk vanuit huis of waar dan ook in de wereld. We geven om output en resultaten niet om geklokte uren

 
Icoon voor Geverifieerd door de community
 

Uncapped bonussen

Verdien een aardig zakcentje met onze uncapped bonus systeem

Samen ademhalen

We doen toffe dingen als ice-bad challenges, team lunches en inspiratie sessies van Olympisch Kampioenen

HET HELP ONS

om te focussen waar het uiteindelijk om gaat

Topsport mentaliteit

Onze oprichters zijn beide actief geweest in de topsport. Alles wat wij doen is gericht om altijd het beste uit elke situatie te halen. Waar een normale recruiter stopt – gaan wij door.

Technologie gedreven

Onze moderne benadering van een ouderwetse industrie geeft ons een voorsprong bij het zoeken naar de juiste kandidaten voor je vacature.

Sales mensen aan een baan helpen

Heel plat helpen wij sales mensen aan een nieuwe baan. Een nieuwe baan staat in de top 3 van meest spannende dingen in het leven – wij zijn er om de kandidaten te helpen.

Het beste uit jezelf halen

Continue het beste uit jezelf halen? Ben je hier zelf al mee bezig? Ja? Dan zal ons cultuur je aanstaan. Zie het als work hard – play hard. Resultaten neerzetten met een dolletje. 

Wij werken met de meest innovatieve bedrijven van Nederland en België

Fortune 500

Werk samen met de grootste en meest inspirerende bedrijven van de Wereld. Deze bedrijven hebben naam gemaakt en stellen hoge eisen aan nieuw personeel. Help jij ons mee om sales mensen voor dit soort bedrijven te vinden?

Start-up / scale ups

In de ochtend heb je een meeting met de snelst groeiende start-up van Nederland. In de middag staan er drie kandidaten klaar voor één van de snel groeiende bedrijven van Europa. Ben jij hier klaar voor?

Freelance aan de slag voor Recruitment Masters?

Lijkt het je leuk om flexibel je uren in te delen? Te werken waar je maar wilt? Flink te verdienen en onderdeel uit te maken van het team van Recruitment Masters? De makkelijkste manier is om onze eigenaar Neal een whatsapp te sturen. Creativiteit wordt beloond.

Remote werken maar met een kantoor in Alkmaar

Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar