recruitment masters logo

Wat doet Recruitment Masters?

Geen fancy pakken. We geven om het werk dat we doen en de bedrijven waarvoor we rekruteren. Alles wat we doen, doen we met een knipoog naar topsport.

Oprichters Stephan (oud Wereldkampioen Zeilen) en Neal (12 x Nederlands Kampioen Judo)

Recruitment Masters is een werving- en selectiebureau dat zich richt op commerciële en sales gerelateerde functies. We zijn een team van ervaren consultants die zich volledig richten op het vinden van de juiste kandidaten voor commerciële en sales gerelateerde functies op verschillende niveaus. En dat doen we zonder fancy pakken; we zijn hier om de bedrijven waarvoor we rekruteren te helpen, en dat doen we met passie en een knipoog naar topsport.

We hebben een grondig screeningproces en een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten om de beste match te vinden voor onze partners. Onze missie is om verder te kijken dan een LinkedIn-profiel en een sollicitatiebrief om erachter te komen wie de kandidaat werkelijk is. Door het wervingsproces menselijk te maken, veranderen we het spel in onze branche.

Maak kennis met het team van Recruitment Masters

We werken voor een brede klantenkring in verschillende sectoren, waaronder IT, SaaS, FMCG, industrie en zakelijke dienstverlening. Onze diensten omvatten werving en selectie op een No Cure No Pay basis. Als je op zoek bent naar een recruitmentbureau met expertise in salesrollen, dan is Recruitment Masters de partner die je zoekt

Recruit gedreven sales kandidaten voor alle ervaringsniveaus

Kandidaten variëren van afgestudeerden tot directeuren. Van SDR’s tot Account Executives. Van Business Development Representatives tot Accountmanagers