recruitment masters logo

Sales personeel nodig? Ons team van kampioenen helpt je om de juiste mensen te vinden

jobtraining
recruitment masters x ingram micro x recruitment

Geen fancy pakken. We geven om het werk dat we doen en de bedrijven waarvoor we rekruteren. Alles wat we doen, doen we met een knipoog naar topsport. 

 

SALES BANEN BIJ DE MEEST INNOVATIEVE BEDRIJVEN VAN

Nederland en België

We maken het verschil met onze topsport mentaliteit, maar we zijn samengekomen voor een gemeenschappelijk doel: onze klanten helpen groeien.

Maak hieronder kennis met ons team.

Onze Recruitment Masters

De Recruitment Masters zijn een groep individuen die van recruitment houden. Wij hebben ervaring in sales en recruitment bij bedrijven als LinkedIn, Indeed, Docusign en Zoom. Alles doen wij met een knipoog naar de topsport.

Processed with VSCO with c8 preset

Neal

Eigenaar

Ontmoet Neal, onze oprichter. 12x Nederlands Kampioen Judo met een achtergrond in de verkoop van recruitment software bij LinkedIn en Indeed 🏆🔎

Astrid

Recruitment Master

Astrid. Met haar sprankelende persoonlijkheid en scherpzinnigheid in sales en IT recruitment en ervaring in saas bij Zoom en Docusign weet zij het verschil te maken

Processed with VSCO with c8 preset

Benjamin

Recruitment Masters

Onze Benjamin. Nooit te bang om de telefoon op te pakken en scherp op de kleine details. Met ervaring als AM snapt hij wat er nodig is voor de rollen

Processed with VSCO with c8 preset

Jorg Vissie

Recruitment Master

Jorg, met een verleden in zaalvoetbal op het hoogste niveau van Nederland en jarenlange ervaring in recruitment, is de go-to persoon voor het team.

Processed with VSCO with c8 preset

Gijs

Recruitment Master

Gijs, onze heavy hitter met een neus voor talent en met vele jaren ervaring in sales en recruitment - hij vindt altijd de perfecte professionals voor jouw team!

recruitment masters logo

Jij interesse?

Jij als nieuwe Recruitment Master?

Contact ons via Whatsapp.