recruitment masters logo

Sales recruitment

Zoek je nieuwe salestoppers voor je bedrijf? Met goede sales recruitment is het aannemen van nieuwe salesmedewerkers bijna altijd een succes. Dat is geen toeval, want goede sales recruitment gaat gepaard met een zorgvuldig proces van selecteren, screenen en evalueren. Sales recruitment is echt een vak, waardoor het altijd raadzaam is om dit door professionals te laten doen. Hoewel dit in eerste instantie een investering is, is de kans groot dat je dit op de lange termijn meer dan terugverdient. Meer weten? Op deze pagina ontdek je alles wat belangrijk is over sales recruitment.


Sales recruitment bureau

Sales recruitment is het proces van het aannemen van nieuwe werknemers voor salesposities. Binnen sales recruitment zijn vacatures plaatsen, screenen, selecteren en evalueren belangrijke onderdelen. Het uiteindelijke doel hiervan is om geschikte mensen op salesposities te krijgen, waardoor je bedrijf op een gezonde manier groeit. Niet alleen het aantal sales en de omzet, maar ook de klanttevredenheid, innovatie en marketing.

 

Het belang van sales recruitment

Aangezien de salespositie binnen een bedrijf vaak het verschil maakt tussen winst of verlies, is sales recruitment van groot belang. We gaan dieper in op drie onderdelen binnen je organisatie die met het aantrekken van de juiste salesmensen ook verbeteren.

 

Klanttevredenheid

Wanneer je de juiste mensen aantrekt voor je salesafdeling, gaat je klanttevredenheid ook door het dak. Dat komt omdat klanten dan weten wat ze te wachten staat en hun verwachting dus beter overeenkomt met de realiteit. Dit leidt tot betrouwbaarheid, wat zorgt voor een positieve klantervaring.

 

Innovatie

Ook het verbeteren van de innovatie van je bedrijf is een gevolg van het aannemen van de juiste salesmensen. Zo beschikken de juiste salesmensen over een goed marktinzicht, veel creativiteit en het vermogen tot samenwerking. Dit zijn belangrijke eigenschappen die, bij een goede communicatie, bijdragen aan de innovatie van een bedrijf.

 

Sales recruitment bureau

Een sales recruitment bureau is gespecialiseerd in het aannemen van de juiste salesmensen voor een bedrijf. Hierbij staan taken als vacatures plaatsen, screenen, selecteren en evalueren centraal. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar aan goede resultaten liggen vele uren oefening ten grondslag. Het zijn de details die het verschil maken.

 

Recruitment Masters

Ben je op zoek naar een goed sales recruitment bureau? We geven je vijf redenen om voor Recruitment Masters te kiezen.

 

Topsportmentaliteit

Met Neal van de Kamer als eigenaar zit de topsportmentaliteit in ons DNA. Neal van de Kamer? Je hoort het goed, de man van 12 keer Nederlands kampioen judo. Deze topsportmentaliteit uit zich in de drive en discipline die in ons hele team zit. Pas wanneer onze klanten daadwerkelijk groeien, is onze missie geslaagd.

 

Ervaring

Daarnaast beschikken we over veel ervaring op het gebied van sales recruitment. Zo werkten we al voor bedrijven als . Dacht je dat dat alles was? Zo hebben we al recruitment algoritmes verkocht van LinkedIn en Indeed, waar klanten direct van profiteerden in de aanvoer van kandidaten. In totaal maken al meer dan 70 bedrijven gebruik van Recruitment Masters om de juiste salesmensen te vinden. Bedrijven zoals Personio, Ingram Micro DekaMarkt en Trimble gingen je voor.


Selecteren op persoonlijkheid

Bij Recruitment Masters houden we altijd rekening met iemands persoonlijkheid. Een succesvolle werving gaat namelijk verder dan enkel opleiding of vaardigheden, ook cultuur, potentie en karakter spelen een rol. Daarom moeten kandidaten altijd een persoonlijkheidstest voltooien om te achterhalen of het een match is.

 

Focus op wat belangrijk is

Verder stelt onze dienst je in staat om volledig te focussen op het contact met topkandidaten. Tijdsintensieve taken zoals sollicitaties beoordelen, een selectie maken, screenen en evalueren doen wij voor je.

 

No cure, no pay

Ten vijfde willen we je erop wijzen dat we werken op een no cure no pay basis. Dat betekent dat we enkel kosten in rekening brengen als er ook daadwerkelijk een geschikte kandidaat wordt aangenomen. Hierdoor heb je weinig te verliezen en veel winst te behalen.

 

Plan je meeting in

Klaar om salestoppers binnen te halen? Laat je sales recruitment dan over aan Recruitment Masters. Met onze topsportmentaliteit, ervaring en persoonlijke benadering haal je de beste kandidaat in huis. Dat zorgt niet alleen voor een omzetgroei, maar ook de klanttevredenheid, innovatie en marketing gaan erop vooruit. Interesse? Plan dan nu je meeting in.

Recruit gedreven sales kandidaten voor alle ervaringsniveaus

Kandidaten variëren van afgestudeerden tot directeuren. Van SDR’s tot Account Executives. Van Business Development Representatives tot Accountmanagers